Art & Jazz Pakjesdagen bij VERF Verwij Frames 27-28 november

Het einde van het jaar is in zicht. Als kunstenaar wil je vast graag je geest en atelier opschonen om in 2022 met een schone lei en open geest te beginnen. Het loslaten van wat oud is en niet meer past. Daarom organiseert Art & Jazz op zaterdag 27 en zondag 28 november de pakjesdagen in galerij VERF Verweij Frames op Bink36.

Verkoop van kunst voor een kleine prijs

Heb je werk dat je niet meer mee wilt nemen naar 2022? Of heb je nieuw werk voor een kleine prijs? De Art & Jazz Pakjesdagen stimuleert de verkoop van kunstwerken in de categorieën: tot 25, – tot 50, – tot 75, en tot 100 EUR. Dit maakt onze kunst laagdrempelig en makkelijk toegankelijk voor het publiek. De verkoop van kunst voor een kleine prijs is gericht op de feestelijke eindejaar maanden en een publiek dat een bijzonder en uniek cadeau zoekt voor Sinterklaas of Kerstmis.

Deelname: wat moet je doen?

Voor deelname, stuur een email naar bestuur@artandjazz.nl en vermeld de volgende gegevens:

  • Naam, adres, postcode en woonplaats
  • Telefoon
  • E-mail
  • Soort werk (2D of 3D)
  • Verkoopprijs van je werk
  • Welke dag(en) je komt, zaterdag en/of zondag

Deelname van Art & Jazz kunstenaars is gratis en bij verkoop is er geen afdracht naar de galerie.

Heb je je aangemeld? Kom dan op zaterdag en/of zondag naar galerie VERF Verwij Frames 12.00-17.00 uur. Inpakpapier is aanwezig, start om 12.00u.

Wat kun je verwachten?

Een mooie kans om betaalbare kunst naar een breed publiek te brengen. Gezelligheid met gedichten. Sneldichter Gerrit Teule kan op jou verzoek een speciaal gedicht schrijven voor bij het pakje.

Komt er (veel) publiek?

Dat weten we natuurlijk nooit. Maar we maken een Facebook event pagina aan voor het Art & Jazz netwerk. Deze kun je zelf ook delen met je eigen netwerk. Ook op Instagram plaatsen we een bericht dat je kunt delen.

Locatie

DE GALERIE IS OPEN WOENSDAG T/M ZONDAG VAN 11 TOT 17 UUR

Adres: VERF VERWEIJ FRAMES

BINK 36, UNIT CS 01

Binckhorstlaan 36

2516 BE Den Haag

Toegang tot Bink36: Bij de hoofdingang tegenover de fietsen stalling zit een portier die je verder wegwijs maakt. Vraag naar VERF. Parkeren: de eerste 2 uur gratis! Of beter: ga met de fiets!